Ruháink

Francia Hervé kollekció

A HERVÉ Mariage Divatház- Francia menyasszonyi ruhái, melyek tervezője Mireille Bleines. Kiemelkedően nemes anyagokat használ ezekhez az időtlen, különleges,, vintage” ruháihoz, melyek kölcsönözhetőek a Mary Wedding prezentálásában. Klasszikus vonalú, a romantika elemeit ötvöző esküvői kollekció-válogatás a kifinomult, nőies eleganciát kedvelő menyasszonyoknak, akik apró rafinériát mégiscsak engedélyeznek megjelenésükben. A ruhák könnyű viseletek és igen praktikusan variálhatók. A méretezés francia 34-től egészen 42-ig található.

10% kedvezmény helyi lakosoknak

Dunakeszi, Nyíregyházi lakosoknak minden kölcsönzési árból –10% kedvezményt biztosítanunk!
Több szolgáltatásunk igénybe vétele esetén a teljes árból -10% kedvezményt adunk!
Ajánlás útján érkező vásárlóink után (min 50.000.-Ft), az ajánlót megajándékozzuk egy kézzel festett selyemkendővel!

Már nagyon elveszettnek éreztem magam a szervezésben, amikor találkoztam Maryvel. Megváltás volt számomra, hogy nem csak a szervezési feladatokat vette át, hanem az összes ruhát összhangba tudta hozni az örömanyáknál és a koszorúslányoknál is, ahogy megálmodtam a klasszikus elegancia jegyében.
Rebeka&István

Számomra rendkívül fontos volt, hogy teljes összhang legyen az esküvőn, mind színekben mind stílusjegyekben. Amikor rájöttem, hogy ez mennyi utánajárással jár, majdnem lemondtam róla. Mary szerencsére átvállalta a keresési- kutakodási részt és beszerezte az árajánlatokat, én pedig csinálhattam az izgalmasabb részeket.
Andi&Róbert

Szívből ajánlom Maryt azok számára, akiknek fontos, hogy ne kelljen egy tucat szolgáltatóval tartaniuk a kapcsolatot, intézgetniük a papírmunkát, koordinációt, és csak szeretnék nyugodtan élvezni az esküvőjük napját (és az előkészületeket ;)).
Nóri&Péter

Jelentkezz be ruhapróbára vagy kérd a helyszínre szállítást!