HOLDFÉNY-SZONÁTA

Utánozhatatlanul egyedi, kézzel festett selyem-míder látható Alexán, 100% selyem minőségi, kényelmes viselet, igényes hölgyeknek. Lila, rózsaszín, türkiz színek gyöngyház kontúrjai, kiemelik a káprázatosan különleges viseletet. Motívumai egyben kivetítése a művésznő lelkületének. A szoknya-rész egyénileg választható rövid vagy hosszú lehet, valamint nadrággal is kiválóan kombinálható. Esküvői, alkalmi ruhának ajánljuk, vagy a menyasszony átöltözésére kitűnően alkalmas, jól kombinálható. A karkötő az „It’s V” kollekciójából választva.

További információk

tervező

BU GYÖRGYI

méret

36-38

Próbáld fel ezt a ruhát élőben, foglalj időpontot most:

Bu Györgyi

Bu Györgyi festőművészként kezdte pályafutását. Igazi vágya azonban az volt, hogy igényes hölgyeknek minőségi öltözéket alkosson. Egyéni formavilága gazdag motívumtárból táplálkozik, melyről a rajz-szeretet és a szárnyaló fantázia gondoskodnak. Kítűnően kombinálhatóak egyedi öltözékei. Számos kiállításon, és a Francia Intézetben divatbemutatón szerepeltek munkái.

A kézzel festett míder kollekció négy színvilágból választható, attól függően milyen az egyénisége a viselőjének. Jól kombinálhatóak, többfajta alsó részből választhat a kedves megrendelő.A négy színvilág: 1. Lila-rózsaszín-türkíz (Holdfény-Szonáta), 2.Kék-rózsaszín-gyöngy(Lélektükör) 3. Bíbor-narancs-bordó ( Mámor) 4. Sárga-ekrü-krém( Napfény)

Jelentkezz be ruhapróbára vagy kérd a helyszínre szállítást!