GARDEN

Kézzel festett egyedi tiszta selyem ruha, anya-gyermek kollekcióból. Festett formavilága gazdag motívumtárból táplálkozik. A lepel ruha hossza, egyénileg választható. Előnyös, légies,, ápol és eltakar” fazona van. Három színvilágból is kérheti a kedves megrendelő. Az itt látható zöld és kéken kívül, még elérhető rózsaszín színkombinációban is.

További információk

tervező

BU GYÖRGYI

méret

34-42

Próbáld fel ezt a ruhát élőben, foglalj időpontot most:
Kategória:

Bu Györgyi

Bu Györgyi festőművészként kezdte pályafutását. Igazi vágya azonban az volt, hogy igényes hölgyeknek minőségi öltözéket alkosson. Egyéni formavilága gazdag motívumtárból táplálkozik, melyről a rajz-szeretet és a szárnyaló fantázia gondoskodnak. Kítűnően kombinálhatóak egyedi öltözékei. Számos kiállításon, és a Francia Intézetben divatbemutatón szerepeltek munkái.

A kézzel festett míder kollekció négy színvilágból választható, attól függően milyen az egyénisége a viselőjének. Jól kombinálhatóak, többfajta alsó részből választhat a kedves megrendelő.A négy színvilág: 1. Lila-rózsaszín-türkíz (Holdfény-Szonáta), 2.Kék-rózsaszín-gyöngy(Lélektükör) 3. Bíbor-narancs-bordó ( Mámor) 4. Sárga-ekrü-krém( Napfény)

Jelentkezz be ruhapróbára vagy kérd a helyszínre szállítást!