LÉLEKTÜKÖR

Türkizen csillogó, tiszta gondolatok folyama látható a míderen. 100% selyem anyaga kényelmes viselet, simogató érintése a bőrnek. A kézzel festett, sodró lélektükör, Bu Györgyi művésznő természet-ihlette gondolata által válik felejthetetlen mesterművé. A szoknya része választható, attól függően, hogy az ara az alkatát hangsúlyozni vagy lágyítani szeretné.

További információk

tervező

BU GYÖRGYI

méret

36-38

Próbáld fel ezt a ruhát élőben, foglalj időpontot most:

Bu Györgyi

Bu Györgyi festőművészként kezdte pályafutását. Igazi vágya azonban az volt, hogy igényes hölgyeknek minőségi öltözéket alkosson. Egyéni formavilága gazdag motívumtárból táplálkozik, melyről a rajz-szeretet és a szárnyaló fantázia gondoskodnak. Kítűnően kombinálhatóak egyedi öltözékei. Számos kiállításon, és a Francia Intézetben divatbemutatón szerepeltek munkái.

A kézzel festett míder kollekció négy színvilágból választható, attól függően milyen az egyénisége a viselőjének. Jól kombinálhatóak, többfajta alsó részből választhat a kedves megrendelő.A négy színvilág: 1. Lila-rózsaszín-türkíz (Holdfény-Szonáta), 2.Kék-rózsaszín-gyöngy(Lélektükör) 3. Bíbor-narancs-bordó ( Mámor) 4. Sárga-ekrü-krém( Napfény)

Jelentkezz be ruhapróbára vagy kérd a helyszínre szállítást!