esküvőszervezés

Képzeleted harmóniába hangolva
Tovább a részletekhez

Örömmel tölt el, hogy szeretnétek szakembert felkérni a Nagy Napotok szervezéséhez. Az Esküvőszervező munka egy hosszabb tervezésről , szervezésről szól, aminek megkoronázása az esküvőtök napja lesz! Természetesen ez történhet mindenben közösen, én javaslok és érvelek, ti pedig kiválasztjátok a számotokra tökéletes szolgáltatót. Olyan is előfordul , hogy munkátok kapcsán nagyon elfoglaltak vagytok vagy külföldön éltek és szeretnétek megbízni valakiben, aki mindenben a ti igényeteket, elképzeléseteket képviseli, a megbeszélt kereteken belül. Miben és hogyan tudok személyre szólóan segíteni? Több lehetőség közül is választhattok, beszéljünk róla! Egyedi ajánlatot kérhettek vagy csomag-ajánlataimból választhattok. Amennyiben döntöttök és menet közben látjátok, hogy sűrűsödnek a felhők, több segítségre van szükségetek, rugalmasan változtathattok.

MINDEN CSOMAG- AJÁNLATOM NÁSZAJÁNDÉKNAK IS KÉRHETŐ AJÁNDÉKUTALVÁNY FORMÁJÁBAN!

Helyszín

Különleges, egyedi és szívetekhez közel álló esküvőt álmodtatok meg. Annyi apró részletet kell összehangolni, ezért érdemes időben elkezdeni a szervezést, mi segítünk benne. Az esküvői dátum kitűzése után, a megfelelő helyszín kiválasztását érdemes minimum hat hónappal az időpont előtt megtenni. Lehet hotelben, kastélyban, villában, kúriában, birtokon, vízpart mellett. Szebbnél szebb helyek és lehetőségek várnak hazánkban, ti milyenre vágytok? Gondosan feltérképezzük igényeteket és több ajánlatot is kérünk számotokra. Lehet, hogy meglátjátok, és megszeretitek ezt a régmúltat idéző, rusztikus villát.

Meghívók

A meghívottak listájának összeírása és a tanúk, koszorúslányok felkérése is egy időben zajlik. Az igényes meghívók kiválasztása mindig előrevetíti az esküvő stílusát, tükrözi ízléseteket. Érdemes egy rátok jellemző idézetet kiválasztani pl: ,, A te szíved ver az én mellkasomban az enyém pedig a tiedben és mindkettőnké Istenében”. A meghívók személyes átadása vagy postázása 2-3 hónappal a nagy nap előtt történhet.

A Menyasszony

Boldogságotok szépségének megjelenése az összhangban rejlik. Csodálatos pillanat a menyasszony belépője, szívesen közreműködünk abban, hogy káprázatossá, egyedivé tegyük az ara sziluettjét. Tekintsétek meg alkalmi ruha választékunkat. Hosszú nap elé néztek, ezért fontos szempont az öltözéketek anyaga, minősége, kényelme. ,,A divat nemcsak ruházat kérdése. A divatnak a gondolatainkhoz van a legtöbb köze”.

Dekoráció

A pazar látvány tervezéséhez sokat hozzátesznek a virágok és a dekoráció. Rengeteg stílusirányzatból választhattok vintage, bohém, rusztikus vagy klasszikus elegancia jegyei jelenjenek meg? A minőségi terítékek, páratlan étkészletek, gyönyörű drapériák, kényelmes székek, ültetőkártyák kiválasztása vár rátok. Segítünk minden részletet kellő harmóniába hozni,ahogy megálmodtátok.

Fotózás

Megörökíteni szerelmetek meghitt pillanatait, mindig szép feladat a fotóművésznek. Megteremti azt a légkört, amiben bizalom alakul ki, és visszatekintve hálásak lesztek neki örökre. Kéréseteknek és egyéniségeteknek megfelelő szakembert ajánlunk, életre szóló napotok méltó megőrzéséhez. ,,A szép: igaz, s az igaz: szép!”

Szertartás

Szeretnétek a polgári szertartást gyönyörű környezetben például szabadban eltölteni? Az egymásnak kimondott ,,Igen”, a házasságotok jelképe a Gyűrű felhúzása valamint az első hitvesi Csók után, megköszönitek drága szüleitek gondoskodását. Megható és egyben végtelenül boldog pillanatok várnak rátok. Ennek a hangulatnak a tökéletes megteremtéséhez tudunk szívből jövő, ám szakszerű tanácsot adni.

Hagyományok

„Valami régi, valami új, valami kölcsön és valami kék legyen a menyasszonyi öltözetben” tartja a mondás. Hagyományaink tisztelete és szeretete végigkíséri a nagy napot. Számos kérdés fog bennetek felmerülni ezek kapcsán, érdemes átbeszélni jelentésüket, szerepüket így nyugodtan tudtok dönteni, hogy melyik szokást szeretnétek követni és melyiket nem.

Vacsora

Mindig örömmel tölti el a vendégünk szívét, ha különleges figyelmet kap az ünnepi vacsora-asztalnál. Erre nagy hangsúlyt fektetünk, az ételérzékenységet is kiemelten kezelve, minőségi vacsorát és gondos felszolgálást kérünk partnerünktől, számunkra nincsen lehetetlen kérés! Legyen szó klasszikus esküvői menüsorról vagy ínyenc, gourmet finomságokról,, mert számít a különbség”.

Polip Band

Party

Egy felejthetetlen nap önfeledt hangulatát a zene és a tánc tudja még inkább fokozni. Számos meglepetés műsorral- amit imádnak a vendégek-, és vidám játékokkal, party fotózással, na és persze egy profi zenészbandával tudjuk teljessé tenni az estéteket.

Természetesen ezek kedvcsináló gondolatok, együttműködésünk során számos ötlettel, tanáccsal tudjuk még fűszerezni esküvőtöket, amennyiben minket bíztok meg a szervezéssel és a kivitelezéssel.